Sunday, November 4

Event Shining Moment Giant bersama Sofy dan Lisa Surihani

Ni masa ambik hadiah dari Lisa Surihani  

 Gambar yang diambil oleh suami Julia Jaafar bff kepada Mama Tisya

 Gambar yang diambil oleh suami Julia Jaafar yang comey lote (kanan sekali) bff kepada Mama Tisya pemenang Grand Prize yang anak dier pakai topi riben merah tu. Comelnya......................:-) pastu dia tanya me, akak rasa loket Habib ni worth RM888 tak?....I cakap ermmmm.......confuse nak komen pun....

Lepas tu ada event tarian lagi....x sure plak reramai tu dari mana.....


Suka gambar ni. Lisa tengok kat me.....

Not sure kenapa Lisa cam terkejut comel....

Cantiknya Lisa :-) 


 
Lentik sungguh mamat ni you alls.....


Ada seisi makeover bersama Liana MUA Silky Girl. Kulit Liana ni cantik mulus gitu. Tapi....i tak berapa sure samada lelaki atau perempuan. Suara perempuan tapi badan nampak macho.


Lisa tandatangan kat photo me....

Oh my.....cantiknya Lisa Surihani

Tetiba nampak kelibat Mia Sara. Terus la me minta izin ibunya untuk me ambik gambar. Terdengar Mia Sara cakap nak jumpa Mama Lisa

Dania dan Mia Sara

Amy Mama Tisya pun ada bagi sokongan kat bff Julia Jaafar. Masa ni Amy main games dan menang. Hehehe kuat kot me sorak wahai Mama Tisya?....hehehehe

Entah kenapa suka tengok Lisa ni :-) 

 Lisa Surihani bersama me dan Dania
 

Me pergi event ni sebab me menang hadiah saguhati. So me pun bertolak dari rumah pukul 1.30pm. Jalan punyalaj jam kat LDP tu tambahan hujan lebat. Lepas tiba Giant Kota Damansara, lepas daftar terus quick lunch kat Rasamas dengan Dania. Zap zap terus settle then ke event tu. Masa datang je jap terus nama i kena panggil. Terpinga-pinga la i di situ....hehehe....lepas tu kena ambik gambar dengan semua pemenang kat situ bersama Lisa. 

Kat event ni pun kebetulan ada seorang yang tegur me.....

D : Kakak ni yang menang Mazda kan?
Me : Ya.....ehmmm siapa ye?
D : Saya ada masa event Mazda. Saya yang kerja Giant tu. 
Me : Oh ye. Ingat Ingat. Awak datang dengan kawan kan?
D : Itu adik saya.
***Psst Psst kebetulan baju yang i pakai event ni sama ngan event Gillette. Ke sebab tu dia perasan eh?..hehehehe***

Rupanya staff Giant ni masih ingat me lagi. Terkejut sebab ada orang sapa. Kebetulan event Mazda yang me dapat kereta tu staff Giant pun ada sebab hadiah kereta tu adalah untuk pembeli bertuah Giant yang beli barangan P&G di Giant. Kebetulan pula event Sofy yang me menang tu sebab kena beli Sofy kat Giant. So dia ni pergi lar event sini. Me pun memang selalu beli barang kat Giant pun. 

You alls selalu beli kat Hypermarket mana?. 



3 comments:

  1. wahhhhhhhhhhh best...me ada masa menari2 tu tapi me pergi guardian..me call u time tu tp takde jawab...so ingat dah balik huhu

    ReplyDelete
  2. ler ayu ada time nari2 tu..kalo tk leh posing2 sama kn ezna...tq ezna tlg sorak time game kreatif sofy:) tahniah jugak dpt voucher rm 100

    ReplyDelete
  3. muke lisa memang putih bersih, tak pakai makeup badan berpeluh2 pun still maintain cun.. cantiknya la hai anugerah Tuhan sorang ni ..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails