Tuesday, November 20

Majlis rumah terbuka Mamee Slurpp Rohisham bersama Shaheizy Sam

Entry ni mengandungi banyak gambar yek. :-) 

 Pada 18 November baru ni diadakan Majlis Rumah Terbuka Rohisham Mamat. Psst psst suami Suzz lar tu. Majlis diadakan di Restoran Rebung Chef Ismail di Bangsar. Masa datang tu Suzz dan suami dah tunggu depan pintu dah. 

Majlis dimulakan dengan doa, games sementara menunggu ketibaan Shaheizy Sam. Masa Shaheizy Sam tiba, we alls semua tengah makan2 so speech Shaheizy Sam ringkas je lar. Macam tetau orang tak pay attention pun. Hehehe....Me kenal Shaheizy Sam masa dia berlakon cerita Cinta XXL dengan Emelda Rosmila. Memang me and hubby tengok siri tu kat TV3. Lar ni layan Adam Hawa lak....hehehe.....

Adik yang berlakon Ajiboy Rykarl Iskandar pun ada. Nama sebenar Rykarl ni 
Mohd Hedzriq Haikal. Masa nak suruh Dania ambik gambar dengan Hedzriq ni, i panggil Hedzriq dan tanya kenal tak Dania?. Hedzriq tengok2 terus dia angguk kata darjah 2. Terkejut ibu Hedzriq sebab Dania sama sekolah dengan anaknya. Hedzriq nak promosikan cerita Ajiboy bersama pelakon perempuan baru yang i tak kenal. 

Seronoknya majlis ni sebab ada ramai geng comper yang me kenal. Dapat mengeratkan ikatan ukhuwwah sesama kita. Yang bukan comper pun ada so boleh menambahkan kenalan ye tak?...

Thanks Suzz sebab jemput me sekeluarga. Kebetulan me dan keluarga baru balik dari Kedah dan tiba paginya pukul 2am. Nasib le hubby nak balik sebelum majlis. Kami kat Kedah dari Khamis lagi. Memang rezeki kami nak pergi majlis ni. Alhamdulilah. Dapat jumpa Ajiboy dan Shaheizy Sam :-)



Rakan sekolah Dania, Ajiboy ni

Dania suruh clown buat belon.....


Dania masuk game tiup belon

Me, Dania, Suzz bersama Shaheizy Sam

Dania suka dapat pose dengan maskot Mamee Monster dan Mr Potato

Kuih muih

Shaheizy Sam menyampaikan mock cheque kepada anak yatim


Hubby yang malu2 kucing dipaksa masuk game. Hehehe


Suzz yang pilih rumah anak2 yatim ni



Ni antara favourite photo i

Hubby dan Dania bersama Shaheizy Sam

Hubby dan hubby Suzz

Foto reramai

BFF

Me and Dania bersama Devi

Dania bersama Balqis anak Anje

Dania dan Emir anak Mira

Dania dan Zharfan anak Suzz. Photo ni i edit. Cantik pulak background jadi blur gitu :-)

No telefon Restoran Rebung



6 comments:

  1. pandai u edit jd blur tu :) u guna software apa ezz

    ReplyDelete
  2. nanti i nak ambik gambar u kite berempat ni yer.. sebab u sorang je ade gambar ni .. anyway, masa ambik gambar dengan sam tu tangan u penuh nasik yer :D

    ReplyDelete
  3. seronok dpt menang peluang buat event2 mcm ni ..

    ReplyDelete
  4. hahahah, ezna sorang jer ada gambar kita berempat...seb baek time tu die ada kamera....klu tak kita posing kat depan sia-sia hahahahah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails