Thursday, November 8

Peti sejuk Masterchef Malaysia Musim ke 2


Peti sejuk Masterchef Malaysia Musim ke 2 ada kat rumah me :-) Dania yang perasan peti sejuk kat studio Masterchef tu macam peti sejuk kat rumah me. Peti sejuk Masterchef pun Econavi macam range yang me pilih jugak. Rancangan tu kan ditaja oleh Panasonic......

Actually peti sejuk yang bergambar dengan Siti Saleha tu besar sikit. Peti sejuk rumah me kecik sikit. Kalau besar sangat space kena luas. Lepas je entry i kat sini, esoknya lori nak hantar peti sejuk call kata nak hantar peti sejuk. Aikkkk ada baca blog me ke wahai Aeon MidValley? Hehehe.....

Terasa macam selebriti pulak masa shopping spree ni. Ramai paparazzi yang mengikut. Hehehe....see...di mana ada kamera, Dania pandai enterframe eh....

Apapun bersyukur sebab impian me nak ada peti sejuk besar sikit tercapai. So peti sejuk me yang kecik itu, buat simpan barang basah :-) 

6 comments:

  1. bestnye dapat peti sejuk besar..
    tahniah la.. :) puas isi barang lepas ni.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. wah syoknya kan dapat peti sejuk besar2. boleh simpan banyak brg basah utk simpanan :)

    ReplyDelete
  3. syoknya dia dapat peti sejuk besaq..Panasonic pulak tu:D

    ReplyDelete
  4. ila pun mmg teringin nak peti sejuk yg lagi besar..puas hati hihi

    ReplyDelete
  5. bestnye kak dpt fridge FOC. bila la rezeki sy pulak..ehhehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails