Thursday, November 8

Hadiah buat si cilik di Hari Lahir ke 8

Ni ler hadiah yang me bagi Dania masa birthday semalam. Actually beli masa J Card Member Day kat Aeon 1 Utama. Banyak penjimatannya tu. Tiap satu dibalut jadinya nampak banyak hadiahnya. Pembalut pun yang free kat customer service ajer....:-) 

Musical box ni dah lama Dania mintak so i beli je lar untuk birthday dier. Bila kunci tu bear tu pusing lar. Selalu ballerina yang dalam musical box so nak cari kelainan, i beli yang teddy bear :-) Cute ajer teddy nih...

Memang ler penjimatan beli masa J Card day sebab beli semua ni me leh redeem voucher lagi. Kebetulan semua ni i beli guna voucher Aeon so tu yang berbaloi baloi. Beli masa J Card day ada penjimatan sehingga 70 % tu. Baju T Shirt lengan panjang Barbie ni dari RM70++ turun sehingga berbelas ringgit. Terus lar i rembat sekali 2. Harga biasa nak beli sekali 2. Fikir 10 kali. 

Rajin pergi J Card day? Apa yang you alls akan beli?

4 comments:

  1. wow... bestnye...
    hadiah gugurl... :)
    sweet2 belaka..

    ReplyDelete
  2. Lebih kepada baju anak2 je la kot..terutamanya sluar jeans zakwan,hihi

    ReplyDelete
  3. @Nad @ MamaZN itulah dah jadi mak kan? Mesti barang2 mereka menjadi keutamaan :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails