Thursday, November 1

Comelnya Engku Aleesya anak Erra Fazira



Gambar Engku Aleesya kat atas ni persis Erra Fazira kan?. Dah tentulah mewarisi muka ibunya yang cantik dan ayahnya yang handsome. Ada pulak komen yang mengatakan gambar ni propa ajer. Bukan gambar Aleesya. Dari pakaian Aleesya i dah tau Aleesya ni sekolah tadika kat mana.Yang komen tu memang tak tau pepe main komen ajer....

One of my friend bagitau yang bibik dia siap cakap lagi cantiknya Erra Fazira masa pergi ambik anak dier kat sekolah tadika. Bibik my friend ni tunggu anak my friend kat sekolah. Dania pun dulu pernah menghadiri kelas Speech & Drama kat sini. Masa kat sini la i jumpa banyak kali dengan isteri Aaron Aziz, Diyana dan Aaron Aziz masa ambik anak mereka. Masa tu memang i tunggu Dania sampai habis kelas. Dania dah tak gi kelas kat sini so tak dapatlah nak jumpa Erra Fazira pulak. Hehehe.....

My friend ajak joinkan Dania kelas Readers and Writers kat sini tapi i rasa mana nak sempatnya sebab kelas ni start pukul 4.30 pm. Lagipun kesian lar Dania penat. Malam pulak nak mengaji Quran pulak. 

Siapa yang minat Erra Fazira, like la page ni

10 comments:

  1. mmg comei..like mother like daughter...umh mertua erra a.k.a umh parent emran sebaris ngan umh my inlaw tp tk pernah lak nmpk erra...emran & ayah die pernah nmpk:)

    ReplyDelete
  2. mmg pun..muke die ikut omak die kan..hehe

    ReplyDelete
  3. assalam....memang comel...dah macam mamanya...:-) salam ukhuwah dari dil...

    ReplyDelete
  4. Aleesya sekolah apa ek .sy pn nak anta anak lelaki sy...

    ReplyDelete
  5. Assalam...comelnya aleesya. Sis,apa nama sekolah dia? Tgh plan sekolah utk my daughter too. Tqvm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails