Monday, November 5

Fujifilm Instax Mini



Balance voucher yang me dapat masa Palmolive, me beli kamera instax ni. So gambar terus keluar dan dan tu jugak. So ambik yang kecik. Ada juga yang besar gambar Hello Kitty. Fikir2 balik baik ambik yang kecik since kalau nak travel DSLR yang besar dah bawak so 2nd camera beli yang instant punya. Me pilih warna pink putih ni.

16 comments:

  1. Best tak kak ezna, guna kmera ni? Tak sbr tggu hadiah contest sampai..dpt kamera ni la

    ReplyDelete
  2. kat umah pon ado...tp x pandai guna..kikikiiki

    ReplyDelete
  3. ni macam polaroid ke ezz?

    ibu emir

    ReplyDelete
  4. camera ni pakai filem ke? mcm tu? story sket.. teruja gak ni.. nak gak camni..

    ReplyDelete
  5. adik ila beli benda niela masa weeding dia..letak kat photobooth

    ReplyDelete
  6. kamera ni mmg slh 1 gadjet yg zt nak ;)

    ReplyDelete
  7. dah lama tingin nak kamera ni
    tunggu la dapat adiah kontes haha berangan

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZN x pernah try lagi. Senang nak bawak mana2. Ringan jek.

    ReplyDelete
  9. @Mama Zharfan best :-) best part guna voucher :-)

    ReplyDelete
  10. @mummymer ye mira polaroid. pastu bateri yg diguna tu bukan rechargable batt tapi bateri AA Alkaline ajer.

    ReplyDelete
  11. @JaSSNaNi film dia jenis 4 segi. Ada frame kosong atau frame gambar kartun spt princess, hello kitty, pooh dll. Setiap filem ada 10 keping polaroid. Harga 1 set 10 keping tu dalam RM30++. Senang ajer nak masukkan dalam kamera tu.

    ReplyDelete
  12. @BABY(MAMA AMANA oh ye? memang teruskeluar jek gambar :-) tak payah cuci2...

    ReplyDelete
  13. @mama_umar_maryam boleh pilih. ada putih sahaja, hello kitty, chocolate, panda (hitam putih warna dier), putih pink, putih biru.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails