Thursday, November 29

Share the softness by My Small World and Kleenex

Dania Yasmine dah 8 tahun hari ini, dengan ini Share the Softness by My Small World and Kleenex dilancarkan :-) 



Apa yang perlu anda buat ialah, buat blogger semua :-

1. Tajuk blog post Share The Softness by My Small World and Kleenex.
2. Foto momen indah anda kongsi bersama mereka yang tersayang. Letak caption menarik kat bawah     foto.Tisu Kleenex di dalam gambar tidak diwajibkan tetapi jika ada lebih menarik! :-) 
3. Letak link blog post anda pada komen blog post ini.  
4. Boleh letak sehingga 3 maksimum foto. 


Buat mereka yang bukan blogger pun boleh join :-

1. Link kan blog post ini di facebook anda. 
2. Email foto anda ke alamat roseqisteena@yahoo.com (Sertakan nama, alamat, no telefon untuk    memudahkan proses menghubungi jika anda menang).Foto momen indah anda kongsi bersama mereka yang tersayang. Letak caption menarik kat bawah foto. Tisu Kleenex di dalam gambar tidak diwajibkan tetapi jika ada lebih menarik! :-) 
3. Komen di link ini dengan nama facebook dan link facebook anda.  
4. Boleh email sehingga 3 maksimum foto.

Tarikh tutup : 29 November 2012

Hadiahnya :


2 x hamper Kleenex buat pemenang hadiah utama. Hamper ini memang istimewa tau !!! 

Jom Join, setiap penyertaan anda Kleenex akan mendermakan kepada Make A Wish Malaysia. Masuk contest sambil menderma. Menarik bukan?...






Nak tahu lebih lanjut mengenai Kleenex, layari facebook page mereka di https://www.facebook.com/Kleenex.Malaysia

12 comments:

  1. kalau sempat me join :) kira join sambil beramal gitu :)

    ReplyDelete
  2. Hepi bday dania!
    Insya-Allah nnt saya nk join

    ReplyDelete
  3. Hi, Ezna..sy berminat join:D

    http://www.ceriteracinta3souls.com/2012/11/share-softness-by-my-small-world-and.html

    ReplyDelete
  4. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/11/share-softness-by-my-small-world-and.html

    kalau ada apa2 yg tak menepati syarat bagitau ye kak ezna! ^_^

    ReplyDelete
  5. kak ezna...cikwa dah join

    http://awjan84.blogspot.com/2012/11/share-softness-by-my-small-world-and.html

    ReplyDelete
  6. Salam kak Ezna...just nak try giveaway akak..

    http://izzfamilystory.blogspot.com/2012/11/share-softness-by-my-small-world-and.html

    ReplyDelete
  7. http://ibudamia.blogspot.com/2012/11/share-softness-by-my-small-world-and.html

    ReplyDelete
  8. Hi Ezna,

    Facebook : Munira Mansor
    https://www.facebook.com/munira.mansor.3

    ReplyDelete
  9. Hai kak,

    http://blogaisyahzahraa.blogspot.com/2012/11/share-softness-by-my-small-world-and.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails