Friday, November 2

Hadiah kecil buat Siti Saleha

Gigih i buat sendiri small pack ni guna kertas pembalut hadiah. Letak white ribbon nak bagi nampak manis...

Ini le getah ikat rambut tu. Boleh ikat rambut atau pakai kat tangan 

Masa ni me dah nak balik dah so salam dulu ngan Siti Saleha. Dania yang bagi small gift ni. Dalam bulatan tu gift me lar tu :-)

Masa event shopping spree me kat AEON MidValley, me ada hadiahkan Siti Saleha bunga untuk letak kat rambut. Me dah tak tau nak bagi apa sebenarnya. Bagi me kalau artis memang semua dah ada kan. Mereka mampu nak beli apa2 pun. Nak nak Siti Saleha ni artis glamour. So it's ok lar i nak bagi apa pun sebab harga bukan menjadi taruhan, It's the Thoughts that Counts. 

Agak2 kalau you alls bagi apa ye? 

1 comment:

Related Posts with Thumbnails