Thursday, November 29

Binjai


Pernah tak tengok buah binjai. Me first time tengok. Jumpa buah binjai ni kat satu restoran makan kat Negeri Sembilan. Lepas tu makcik tu offer me buah binjai yang katanya hanya berbuah setelah 20 tahun. Huiiii lama tu baru boleh merasa. 

Buah binjai ni makcik kedai tu suruh me rasa. Sekali terkejut rasanya sebab masam dan manis tapi masamnya huiiiii masam sungguh. Rupanya dah diletakkan garam dan gula. Terkujat den. Hehehe.

Cerita pasal Binjai ni. One of my successful friend ada beli service suite Binjai 8, KLCC yang harganya RM1,000 psf. Fuhhh agaknya berapalah harga keseluruhan service suite yang terletak strategik boleh nampak KLCC lagi. Katanya investment untuk anak-anak melepak bila besar nanti. Untunglah badan ye tak?. 

Nak tengok service suite Binjai 8 ni kat sini. You alls sure terpukau dengan service suite ni sekali dengan harga sekali....hehehe

2 comments:

  1. Pernah tgk buah binjai live...pergi rumah sapa ntah dulu kat kelantan, buah binjai bertaburan atas tanah..tanya mak ini buah apa...mak kata tu lah buah binjai...hihi

    ReplyDelete
  2. tak pernah tgk, tak pernah dengar, tak pernah rase... rase kolot plak... hehehe

    hi bloggers, jom singgah my blog, FOLLOW skali k.. tq!
    http://deewellness.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails