Wednesday, November 7

Hari jadi Dania sambut kat sekolah

Kek ni last minute nih. Mula2 nak bagi goodie bag ajer. Gigih mencari goodie bag tak jumpa2 boleh?. Time mencari memang tak jumpa. Time tak cari banyak pulak. Dari AEON Midvalley sampai Toys R Us Mid Valley takde so akhirnya jumpa kat Toys R Us Sunway Pyramid. Kek tu beli kat kedai near my house ajer. Dania pilih kek span chocolate angry bird siap berpayung lagi haa....ambik yang ada kat kedai kek ajer.

Gigih lar mengisi goodie bag. Masukkan sekali belon yang i capai masa Shopping Spree Digi Panasonic. Dania kata macam budak tadika lar ummi bagi belon. Hehehe....anak dara kecik me dah 8 tahun dah. 

Misi membawa goodie bag + kek ke kelas jenuh gak tu sebab berat.

Kek angry bird pilihan birthday girl

Bob the builder buat kawan lelaki dan Barbie buat kawan perempuan

Isi goodie bag :-) Harap2 budak2 suka lar yek...

8 comments:

  1. happy besday Dania..dah anak dara dah awak ya..wahh goddies bag ada cocopie tu..nyum nyum!

    ReplyDelete
  2. hapi bufday dania..dah besar ye...bebudak mesti suke tu

    ReplyDelete
  3. happy birthday dania....budak2 sure suka punyer...kami pi plastik bag kt kedai kek je than goodies bli kt kedai borong..beli datu plastik besaq untung sikit..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails