Tuesday, December 5

Bila hijab dan aksesori Swarovski bersatu....

Pada mulanya The Twig Label bermula dengan kedai online. The Twig Label terdiri daripada hijab dan aksesori dari Tracync dan Tale Jewellery. 


Di preview eksklusif ini, ada mempamerkan koleksi terbaharu mereka iaitu Matte Silk Satin Shawl dan siri Bawal mereka yang baharu.  

Jom cuci mata....


Mereka yang lebih simple tanpa swarovski yang lebih sarat boleh pilih seleksi Bawal yang ini. Katanya ada lebih kurang 60 dot (swarovski) setiap Bawal. 


Kanan ke yang kiri?....


Geram2 tengok dessert kat buffet table ni. Semua comey comey. Temanya kuning keemasan. 


Cupcakes ada tulisan The Twiq Label. Nampak eksklusif sangat. 


Bukan sahaja hijab, ada juga aksesori seperti gelang ni. Sesuai la bagi mereka yang tak suka barangan kemas emas. Kalau pakai emas yang besar gedabak tu sekarang takut pulak kan. 


Rantai dan subang juga turut dipamerkan. 


Saya ni sangat pantang tengok barangan yang berwarna ungu. Mata saya jatuh hati dengan anting2 purple kat depan tu. In live warna ungu. Dah snap gambar ni macam warna biru pulak. 


Mana nak pilih ni?....


Kita tengok bawal pulak. Ada banyak warna kita boleh pilih. 


Emcee of the day. 


Ucapan alu-aluan oleh pengasas Tracync, Tale dan Twig Label.....Tracy 


Pemakaian tudung oleh Didiyana Ehsan, perunding gaya hijab selebriti. Wah....just wondering beliau pernah menggayakan hijab untuk selebriti mana ye? 


Kalau berminat nak usha kedai ni boleh la ke :

The Twiq Label

D-12-G Plaza, Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat Bandar 5, 
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi,
Selangor 



1 comment:

Related Posts with Thumbnails