Friday, December 1

Berseleranya makan dekat The Hob

Nama The Hob diinspirasikan ketika pengasasnya Puan Hajah Azilah Akashah sedang membersihkan dapur. Maka lahirlah nama The Hob.

Kalau nak kelainan masa lunch tu boleh la berkunjung ke sini. Makan nasi pun kadang2 boleh muak juga.


Not bad juga rasa Mee Kari. Dania berselera makan mee kari The Hob.


Barisan air yang disediakan untuk menghilangkan rasa dahaga di The Hob. Sesiapa yang suka Green Tea tu boleh la cuba yang warna hijau tu. Ada kat sini peminat green tea?


Crispy Panini dengan filing turkey slice. Saya suka sangat yang ni. Kalau tak nak turkey boleh tukar kepada beef slice, egg, chicken slice atau tuna. Rotinya dibakar terlebih dahulu jadi ada rasa rangup.


Beef patty ni homemade. Itu yang paling istimewa kat The Hob ni.


Senarai menu di The Hob.


Premium Burger yang sangat menyelerakan!. Cubalah....


The Hob Burger ni ada salutan telur.


Alamat The Hob :

Highlights info row image 03-8926 8878
11.30 pagi - 9.00 malam

The Hob pun ada Food Truck ya.
Depan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi
Setiap hari kecuali hari Isnin
6 - 12 malam
(waktu malam sahaja)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails