Friday, December 1

Berseleranya makan dekat The Hob

Nama The Hob diinspirasikan ketika pengasasnya Puan Hajah Azilah Akashah sedang membersihkan dapur. Maka lahirlah nama The Hob.

Kalau nak kelainan masa lunch tu boleh la berkunjung ke sini. Makan nasi pun kadang2 boleh muak juga.


Not bad juga rasa Mee Kari. Dania berselera makan mee kari The Hob.


Barisan air yang disediakan untuk menghilangkan rasa dahaga di The Hob. Sesiapa yang suka Green Tea tu boleh la cuba yang warna hijau tu. Ada kat sini peminat green tea?


Crispy Panini dengan filing turkey slice. Saya suka sangat yang ni. Kalau tak nak turkey boleh tukar kepada beef slice, egg, chicken slice atau tuna. Rotinya dibakar terlebih dahulu jadi ada rasa rangup.


Beef patty ni homemade. Itu yang paling istimewa kat The Hob ni.


Senarai menu di The Hob.


Premium Burger yang sangat menyelerakan!. Cubalah....


The Hob Burger ni ada salutan telur.


Alamat The Hob :

Highlights info row image 03-8926 8878
11.30 pagi - 9.00 malam

The Hob pun ada Food Truck ya.
Depan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi
Setiap hari kecuali hari Isnin
6 - 12 malam
(waktu malam sahaja)

16 comments:

  1. Nama menarik...
    And paling penting food pun nmpk mnyelerakan

    ReplyDelete
  2. Nampak Premium Burger dia besar gila. And harga menu menu lain tu pun boleh tahan lah jugak okay dia. Tak lah melampau mahal. Just nice

    ReplyDelete
  3. Area Bangi banyak kedai makan yg best². Insha Allah ada masa Sal nak singgah The Hob , menu nampak menarik gak tu

    ReplyDelete
  4. betul tu, kadang kadang muak jugak tiap hari makan nasi je haha. Crispy Panini tu nampak sedap, teringin nak cuba

    ReplyDelete
  5. Kalau terlalu area sana bolehlah singgah kat the hob ni. Kalau semata nk pergi makan..jauh sangat nk travel ke sana..hehehe

    ReplyDelete
  6. Banyak juga menu yg ada tu. Tp the hob burger tu nampak paling mengiurkan. Kalau ke bangi boleh singgah the hob.

    ReplyDelete
  7. Mee kari dan beef patty terbaik dan sedap. Saya nk pergi lagi jika berpeluang. Ownernya sgt friendly.teringat2 sampai hari ni keenakan makanan yg ada.

    ReplyDelete
  8. wah.... sedapnya... sapa y suka mkn ala2 western tu should come here...

    ReplyDelete
  9. i thik we have the same taste, i love Crispy Panini dengan filing turkey slice..

    ReplyDelete
  10. Unik nama restoren ni... mee karinya sedap tak? susah nak dpt mee kari sedap mcm masa kita makan kat sekolah kantin dulu2 huhu

    ReplyDelete
  11. Awat mee kari the hob nampak sedap sangat, nanti ada masa I nak singgah makan la hehe

    ReplyDelete
  12. Pernah nampak review kedai ni. Memang nampak menyelerakan especially burger tu. Lama tak makan burger dengan patti yang besar dan sedap. Tapi agak jauh nak je Bangi.

    ReplyDelete
  13. Lama tak makan Mee Kari macam menarik Mee Kari tu tergoda i

    ReplyDelete
  14. Suka lah dengan nama dia. Tak sangka kedai hipster ni inspirasi dari kerja rumah.

    ReplyDelete
  15. Harga pun ok. Alang-alang nak turun bangi hujung minggu ni, boleh la singgah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails