Nuff

Pahatkan kenangan di Bora Ombak

Musim cuti sekolah akhir tahun ni mula la wedding sana sini sinun ya....

Kali ni bersiaran dari Bora Ombak, Marina Putrajaya. Wahhhh cantik sungguh dewan ni. Kerusi pun transparent gitewww...Pose jap dengan hubby. Orang sebelah saya kata kenapa dia tak masuk dalam frame?. Hee Hee. Udah tak boleh masuk nak oii....

Last week ada wedding kat Marina Putrajaya ni jugak tapi kat Armada Hall. Kali ni hall opposite pulak. 


Ambik la gambar ngan orang sebelah. Dania repeat makan baby ice cream ni sampai 3x. Kecik comei je ice cream ni. Rasa sedap. Nak kata vanilla bukan vanilla. Maybe campur dengan perisa yang lain. Ala ala rasa cotton candy ice cream Baskin' Robbins. 


Ternampak best friend Dania lalu dengan adik beradiknya sebelah meja kami, terus saya suruh Dania tegur best friendnya itu. 

Ambik gambar Dania, Zalilah dan dan dua adik beradiknya. Kebetulan dapat jumpa kat wedding yang sama. Zalilah and family duduk kat tempat reserved pengantin. 


Sebelum balik ambik gambar berdua lagi. Senyum je ibu Zalilah. Kawan la elok2 ya. Zalilah dah bagitau kat Dania nak belajar sama2 kat Universiti. Insya allah....amin....


Cantiknya kalau dapat buat wedding kat Bora Ombak ni. Dewan yang luas, menghadap tasik lagi.  Dewan yang takde tiang seri. Pasti venue yang akan membawa seribu kenangan kepada pasangan mempelai dan tetamu. 


Comments

  1. Saya pun berkenan kalau ada kerusi ghost tu. Nampak macam wedding orang putih je kan. Hahahha. Tak pernah lagi pergi sini. Mesti cantik gila

    ReplyDelete
  2. Makanan kat sini memang sedap-sedap. Last saya datang masa berbuka puasa tahun lepas.

    ReplyDelete
  3. Nampak menarik dewan ni..kerusi transparent mcm tu mcm jarang dpt tengok kat mana2 dewan..eh..nama anak kita sama la Dania..

    ReplyDelete
  4. Uniknya kerusi transparent tu. Tak pernah jumpe lagi kat mana2 wedding.
    Wah menghadap tasik tu best sgt. Mesti tenang dan cantik view tu. Tetamu mesti happy je blk dr sini.

    ReplyDelete
  5. wahh seronoknya! mesti meriah kan. tempat ni memang classy gitu. tak pernah lagi hadiri wedding kat sini. mesti lawa pemandangannya.

    ReplyDelete
  6. Wah kerusi transparent..memg cantik dan unik.dewan pun nampak luas plus pemandangan di tasik..memg cantik kalau ambil gambar

    ReplyDelete
  7. Pandai betul pengantin ni pilih lokasi perkahwinan. View menarik kan.

    ReplyDelete
  8. 1st time tengok kerusi transparent tu.. arkalite ke plastik ye? nampak macam lain daripada yang lain.. walauapapun pastinya wedding ni meriah dengan kedatangan para tetamu kan

    ReplyDelete
  9. tempatnya nmpk selesa dan eksklusif gitu

    ReplyDelete
  10. Menariknya kerusi transparent tu. Tak pernah jumpa kerusi macam tu.

    ReplyDelete
  11. cantik pulak kerusi transparent tu. menarik perhatian. selesa dan cantik dewannya

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  12. Tak pernah lagi sampai dewan ni .. wahhhh!perasan kerusi tu jenis transparent. Mesti mahal sewa kerusi gitu..hihi

    ReplyDelete
  13. wahhhh kerusi tu la nampak mahal thehehehe view dia cantik depan tasik kan? 2kali jugak pergi sana memang lama la stay gambar2 kat putrajaya lepas tu.

    ReplyDelete
  14. I wonder how the transparent chairs look like. Something for me to explore further and to try to sit on it.

    ReplyDelete
  15. Tak pernah lagi ke bora ombak sini. Bora ombak ampang pernah lah... Hehe.. Nampak besar dan luas dewan ni.

    ReplyDelete
  16. Ingatkan Bora Ombak ni sama dengan Bora Asmara Sg Penchala tu. Btw, tak pernah lagi sampai ke Bora Ombak ni. Memang tempat ni popular untuk buat majlis. Mesti boleh tahan kos perkahwinan yang buat disini kan.

    ReplyDelete
  17. Bora ombak memang cantik tempat dia...suasana nyaman jer

    ReplyDelete
  18. Cuti bulan ni mmg byk kenduri kawen.. yg penting kerusi tu cantik. 😁

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts