Nuff

Surprise untuk belahan jiwa.....

Ni kisah semalam ni. Plan dan siap bayar surprise ni seminggu awal. Kat mana order?

Haa kat sini....surprise_impiannia

Saya pilih jam 1-5 petang. Dalam pukul 3 petang camtu dapat whatsapp pastu suruh Dania baca sebab saya tengah memandu. Baru lepas ambik Dania dari tuition. Ni ada kawan hubby tolong ambikkan gambar.  Penghantar surprise ni naik terus ke atas. Kalau ikutkan kawan hubby yang dapat surprise sebelum ni kena turun bawah sebab penghantar tu tak boleh naik atas. Rezeki hubby dapat terus. Kiranya kena sorak jugak la dengan kawan2 sebab dapat bunga. Ni hubby nak pergi letak kat tempat duduk dalam bilik. 


Kena tahan dengan penghantar bunga untuk ambik gambar dulu. Nampak happy la muka hubby. Nak buat something different kali ni sebab hubby dah belikan lappy merah dan jam tangan. Alhamdulilah. 

Surprise yang saya order ni ada :-

3 roses
12 coklat cadbury
Balloon foil I,U dan Love
Bunga tambahan 


Surprisekan yang tersayang dengan surprise_impiannia

Comments

  1. Awww, this is so sweet, wish my sayang would suprise me more often haha nnt I'll share this link to his fb.

    ReplyDelete
  2. wow, romantiknya nanti I pun nak bli macam ni untuk anak-anak i

    ReplyDelete
  3. sweet nye. Ika dapat suprise last year. This year suprise diri sendiri je huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts