Nuff

Back to School 2018

Kejap je masa berlalu. Dania nak masuk Tingkatan 2 tahun depan. Koperasi sekolah Dania baru buka hari ni. Dalam jam 11 pagi camtu terus ke Koperasi sekolah Dania. Ada beberapa ibu bapa juga yang start beli buku latihan dan perkakas sekolah yang lain. Beli awal takut nanti takde stok pula kalau lelambat. Saya suka beli awal. 


Pose depan sekolah. Kemain anak ummi heh. Muka ada sinyum lah. Rindu sekolah katanya. 


Buku2 latihan untuk kegunaan tahun hadapan siap!!!. 


You alls dah settle ke? 

Comments

  1. Ayu belum lagi. Tap kiranya macam 60% dah setel jugakla. Kena jimat2 skrg tak tahu ms depan ekonomi mcm mana kan..

    ReplyDelete
  2. Pejam celik sekejap je kan tgk anak dah bsr.. Time ni ibu bapa mmg kena dah prepair segala kelengkapan sekolah anak2.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat kembali ke sekolah, Dania! Moga 2018 lebih sukses! :)

    ReplyDelete
  4. Excited tau tengok org buat preparation back to school! :)

    ReplyDelete
  5. Buat preparation awal tak rugi , kalau lewat- lewat nanti jadi kelam kabut . Pas tue ada ja barang yang lupa nak beli

    ReplyDelete
  6. Dah selesai semua. Dari baju sekolah sampai lah buku sekolah.

    ReplyDelete
  7. Bestnya dah settle.. Kooperasi sekolah anak kita 26/12 baru buka. Makanya kenalah tunggu masa tu

    ReplyDelete
  8. I yet to buy my children books. Will be getting soon coz' worried stock finish too.

    ReplyDelete
  9. nervous piulak kita .. belum beli lagi ni..tunggu this weekend.ehehehe..suka beli last minit.

    ReplyDelete
  10. Adeh, tak lama lagi nak buka sekolah la pulak

    ReplyDelete
  11. Selamat kembali ke sekolah ! Rindu pula zaman sekolah dulu hehe

    ReplyDelete
  12. Wah..igat dulu..nak prepare buku sekolah, baju, kasut..syokk abes..tp first dah school tu mcm krik krik krik hahhahahha anak saya kecik lagi..tp mayb zaman dia nnt dah berubah sikit lol

    ReplyDelete
  13. i ingat so fast back to school, rupa rupanya go beli buku! haha

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  14. Wah so fast school holiday is almost coming to end soon.

    ReplyDelete
  15. Saya belum lagi.hehe..anak nak masuk preschool je pun tahun depan. register je. minggu depan baru amik brg2 kelengkapan semua hehe

    ReplyDelete
  16. Selamat kembali ke Sekolah... Moga lebih Sukses lagi

    ReplyDelete
  17. my ariff dh setel..zharfan lom setel..ari sabtu ni nak kena pegi beli buku2 etc kat sek dia

    ReplyDelete
  18. Wahhhh..kita pulak eksaited...nnt kalau kita xtau mcm mna pulek

    ReplyDelete
  19. Memang pening nk fikir bila time bdk2 dah mula nk bersekolah...yg pening nk fikir psl bujet, kalau yg anak ramai lglah stress...Kak anak dah besar dah...relex dah skrg...

    ReplyDelete
  20. A good mum. Your daughter has grow up a lot. Parents play important role shape their lifestyle.

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts