Wednesday, April 30

Chef Wan Chef Wan Dan Chef Wan

Event ni diadakan di Seri Pacific Hotel sempena pelancaran buku Chef Wan 400 Resepi Terbaik Chef Wan. Me salah seorang pemenang peraduan facebook anjuran Popular.

Sebelum ke event ni sempat lagi breakfast kat Kelana Jaya. Kami keluar awal dari rumah seawal jam 10 pagi. Tiba Seri Pacific dalam jam 12 tengahari. Parking kat bawah PWTC kebetulan baru dibuka jadinya masih banyak lagi parking yang ada. Saya nampak kereta kebanyakkannya parking tepi jalan. Errr tak takut kena saman ke?. 


Ada juga buku chef Wan yang dijual di sini tapi saya tak beli sebab kejap lagi dapat free. Hehehe. 


Bilik Dahlia agak lengang sebab saya dan family orang yang terawal datang di kalangan pemenang. 


Selfie dulu. Orang tak ramai jadinya tak seganlah. 


Setting di pentas utama. Pentas ni tak besar sangat. 


Eh eh tetiba rasanya Mira ada tudung ni. Ye tak Mira


Bila Chef Wan kat pentas, ramailah reporter ambik gambar sampai orang yang dok kat belakang pun tak nampak sangat. Saya lah yang jat belakang tu...


Chef dan ibu. Sebelum nak rasmikan buku ni, Chef dan ibu ketuk ais ni. 

Ni la satu satunya gambar yang hubby ambik nampak jelas muka saya :-) Ayu Rafikah dan Devi pun antara pemenang. Tak nampak Ayu dalam gambar ni. 


Chef Wan showing off his lesung batu tradisi. Besar tak???


Ni anak Serina namanya Isabella Safiyya. Macam ada iras Mariah Carey lak...


Close up muka Chef Wan. 


Ni anak sulung Serina namanya Tristan. Handsome kan? 


Pemenang juga dapat peluang mendapatkan tandatangan Chef Wan. Yang ni terpaksa pergi Dewan Merdeka PWTC. 

9 comments:

  1. Chef wan siap bawa cucu dia. Comel sangat.

    ReplyDelete
  2. wah dah rasmikan baju baru ke kak? hehe...
    apapun, tahniah sbb menang ;)

    ReplyDelete
  3. masak sedap2 nanti ye kak.. boleh lawan dengan kak ayu .. haha

    ReplyDelete
  4. cptlah ezzz..try masak..nanti u komen hahahaha..jadik tak resepi chef wan :p

    ReplyDelete
  5. bestnye dpat jumpe chef wan! minatt sgt ngn dy

    ReplyDelete
  6. Chef Wan muke flawless gitu.. and tu tak sama tudung i hahaha u ni teringat dengan kot :p

    ReplyDelete
  7. Tahniah... Boleh try macam2 resepi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails