Tuesday, April 22

Gaya Trench Coat

Baju ala Trench Coat ni memang me dah berkenan lama. Dah beli awal tahun ni kalau tak silap me yang masa tu kebetulan jalan-jalan naik LRT dengan hubby dan Dania. Tersinggah Ampang Park nak jalan-jalan. Lalu kat satu booth jual jubah Iran ala Trench Coat ni terus la me beli 1. Me beli warna biru ni. Ada juga warna hitam. Ada juga tali pinggang. 


Panjangnya jubah ni bawah sikit pada lutut me. Diperbuat dari kain cotton jadinya sesuai untuk cuaca di Malaysia. Boleh dipadankan dengan seluar jeans pun cun kan?. Shawl ni me baru beli. Boleh juga dipadankan dengan jubah yang polos ni. Selamatlah me melilit nanti...hehehe...


Ni Nona keluaran Mei 2014. Cover Apek, Leuniey dan baby mereka. Leuniey pakai Trench Coat daripada Coach tapi Trench Coat ni jenis tak panjang. Me prefer yang panjang lagi. Kain pun nampak cam tebal. 


9 comments:

Related Posts with Thumbnails