Friday, May 2

Rezeki di Pameran Smart Kids

Saya dan keluarga ada juga singgah Pameran Smart Kids yang kebetulan kat PWTC juga. Lepas ajer event Chef Wan terus ke sini. Nak masuk kena isi borang untuk orang dewasa. Katanya untuk lucky draw. Dah isi masukkan dalam kotak.

My Dania sempat ambil gambar dengan beberapa maskot. Antaranya Elmo. 



Ni Kelab Dr Muda ni. 



Tak sure maskot apa ni. 



Bergambar pula dengan karakter kartun ni. Tak sure kartun apa ni. 






Permainan masuk dalam bola di atas air pun ada. Dania tengok ajer ni sebab saya kata kang pening pulak dalam tu. 


Ni ulat buku gamaknya....


Dania nak try archery pulak. RM5 untuk 5 batang ni.




Pose lagi dengan maskot yang tak tau maskot apa. 



Ni Dania kata kuman. Mungkin juga ya. 


Ni lah maskot Smart Kids. 



Maskot vitagen ni sangatlah geboo.



Tadikan saya kata kena isi borang untuk orang dewasa kan? Jadinya kami bertiga pergi lah ke pentas utama setelah jalan dari 1 booth ke 1 booth yang lain. Apa yang saya perasan, booth semakin sikitlah dan tak sehappening dulu dulu. Tak berapa merih pulak saya tengok. Tiba pentas utama, nama yang dipanggil takde kemudian mereka buat draw lagi. Saya bagitau hubby, lepas ni nama Ena naik. To my surprise, memang ya nama saya naik. Hehehe...Rezeki saya untuk mendapat Lego Set yang ditaja oleh pihak Legoland. Alhamdulilah. 

Banyak juga hadiah yang ditawarkan....saya dapat yang dalam bulatan tu :-)

Ni kingdoms chess ni. 


Dania la yang tukang pasang semua ni :-)


4 comments:

Related Posts with Thumbnails