Monday, April 14

First time makan kat kedai makan yang menghidang dengan ......


Me ada la pergi Mee Ketam Shah Alam tu few times tapi tak pernah la terkena mereka hidangkan dengan menggunakan bekas polisterin nasi campur yang dipotong dua. Giler jimat kan?....Punyalah sikit mihun kat dalam tu. Mana boleh bubuh banyak sebab bekas polisterin ni kecik ajer, dipotong dua pulak tu. Charge harga yang dikenakan boleh tahan jugak walaupun ini yang dihidangkan kepada kami.

Next time patut X kedai ni......Ni first time dihidangkan dengan menggunakan polisterin. Sebelum ni elok je menggunakan mangkuk yang lebih proper. Apa masalah mereka pun tak tau. Mungkin masalah ketiadaan air. If takde air pun boleh fikirkan pinggan yang lebih proper tak?...


9 comments:

  1. Seriously..ini kali pertama nieyl tgk nie...
    hmm...ape la ek masalah die..ish2...mmg nak kena X..hehe
    Singgah pagi...:)

    ReplyDelete
  2. isk isk

    bukanke kedai ni reputasi die baik sebelum ni..isk sik potong stim org nak mkn mee kat sini

    ReplyDelete
  3. Sepatutnya mereka kepada polistrin yang bentuk mangkuk lebih sesuai berbanding macam ni. Tapi tengok makanan macam sedap je. hehe

    ReplyDelete
  4. mybe sebb masalah air kot..tu yg terpaksa pakai polisterin je..

    ReplyDelete
  5. rasanya sbb masalah air..
    tp takpenah lg tgk polisterin dipotong 2
    kalu pinggan alas plastik tu ada la jugak...

    ReplyDelete
  6. polisterin panas-panas memang tak elok :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails