Thursday, April 10

Consolation Prize Winner Giant Swipe & Win Contest

Dah lama me tak masuk peraduan sampaikan hubby pun tanya tak masuk ke?, bukan hubby ajer Dania pun sibuk tanya. Hihihi...nampak sangat me dah lama tak join. :-) Swipe And Win ni me ingat lagi me ada beli barang kat Giant Kelana Jaya guna Mastercard. Kalau tak silap me, pembelian RM50 ke atas. Me masukkan resit dan borang kat dalam box di Giant Kelana Jaya. Tak sangka pulak dapat call sebab seakan impossible nak menang dengan resit Giant seluruh Malaysia kan. 

Alhamdulilah rezeki menang saguhati RM500 voucher dari Giant. Ada 108 pemenang saguhati keseluruhannya.....

Photo taken from Suzz's blog :-)

2 comments:

Related Posts with Thumbnails