Monday, April 21

Feeling di Venice

Ni photo yang my sis whatsapp. So me masuklah dalam blog me. Sebelum tu gambar-gambar ni dah masuk fb dulu. Bolehlah feeling seolah olah berada di sana ye tak? 


Ada seorang of my friend dekat fb cakap harga nak naik Gondola ni Euro100 jadinya kena darab dalam 4.4 rasanya kalau nak convert duit Malaysia. Ni antara sebab me tak berani pergi sini. Hehehe....

Anak saudara me yang lelaki tu macam tengah zzzz ajer...


Gondola ni ada juga yang ada muzik. Ni gambar selfie my BIL dan adik me Erma....



1 comment:

  1. seronoknyaaa.... i memang tak de peluang lah nak merasa semua ni :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails