Wednesday, April 16

TV Commercial yang tak mungkin dilupakan :-)

Hari tu ada one of my fb and blogger friend upload iklan Axiata kat fb. Sangat mengimbau kenangan ketika Dania berlakon iklan ni tahun 2009. Me search kat Youtube dan came across this. Dania di minit ke 0:09 - 0.10 dan minit 0:47 - 0:52. Tapi bukan iklan ni yang pernah keluar kat kaca TV. Yang iklan keluar TV yang My favorate AKTEL. Bahasa iklan ni kalau tak silap me Bahasa Bangladesh. Untuk siaran kat sana. 


All videos source from youtube

Ada pulak iklan Axiata Director's Cut yang me tak pernah tengok kat TV tapi lagunya sangat best dari Coldplay :-)

Hubby dulu-dulu pun pernah masuk iklan tapi extra je lah. Iklan Lifebuoy. Kena duduk dalam bas. Kepala tak nampak tapi baju dan seluar je nampak (Dalam bulatan warna merah). Hehehe. Shoot kat dalam bas area KL Sentral tahun 2009. Dulu tahun 2009, area KL Sentral tu tak busy macam sekarang. 

Print screen from youtube

Link youtube iklan Lifebuoy kat sini

Hanya secebis kenangan yang tak mungkin dilupakan. 

4 comments:

Related Posts with Thumbnails