Friday, May 4

Video Jacob Hi Tea Fullhouse membuatkan i menitik airmata

Taken from Youtube

Jom kita tengok video Hi Tea Jacob yang diadakan di Fullhouse baru2 ini. Ada my bff Ayu dan Ila rakan bloggerku. Amboiiiih Ila menangis sungguh dier. Mama Ila relax je tapi mama Ayu sedih je nampak. Ayu my bff pulak nampak relax. Menitik airmata i. Sesungguhnya mereka semua sangat beruntung sebab masih mempunyai ibu untuk bermanja. 

Mama....i miss u Ma :-( :-( :-(


*****ada juga terselit teman comper yang dikenali Noor Hassiemah dan Hidayat....

9 comments:

  1. huhu..sangat sedehh !!!!!!!!!! menangesss

    ReplyDelete
  2. serius, ayu pun menitik air mata mencurah2.... tu tgk video org, video sendiri nanti??? tak sanggup nak bagi mak ayu tkg..

    ReplyDelete
  3. aduhai..betapa syadhunya..air mata gugur jua saat ni..

    ReplyDelete
  4. kasih sayang seorang mak kepada anak, dan anak kepada mak sangat berbeza..

    ReplyDelete
  5. hargailah org2 tersayang selagi ada hayat mereka...me masih ada my mom..cuma tak tau berapa lama lagi Tuhan bagi pinjam my mom utk me...

    ReplyDelete
  6. alamak ila pun tak letak sebab segan hehe.. kalau godek2 gambar hite jacob tue ada satu part tue gambar mak tgh control nak nangis.. cian mak..

    ez-percayalah mak ezz selalu doakan ez dan dania dari sana. belived me ya

    ReplyDelete
  7. wah yg ini ila tak tengok lagi ezz..nie ila tgok kat umha..nak masukkan jugakla dalammbelog sbb takde part ila nangis teruk2 hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails