Wednesday, May 16

Eh owner ehem ehem datang blog i ker ni?


I dapat message ni dari someone yang nak promote Lokas Makana tu. Sebelum ni i ada buat entry pasal Lokas Makana yang i kata gi makan Burger Bakar Kaw Kaw kat sini. Agak2 ni memang owner Lokas Makana ke? Dah ler i ada sedikit 'tak selesa' masa makan kat sini. Kalau you alls nak tau baca kat LINK ni. Ada juga i pernah baca blog sape ke terlupa lah pulaknya....company tu leave a comment kat entry blog dier tu....

4 comments:

  1. rasa cam owner tu je yang komen, tapi awat pakai nama anon...tapi kita ada baca kat blog lain ada gak yg ckp x da istemewa sangat rasa cam biasa je...kita jugak yg tak pernah merasa

    ReplyDelete
  2. lokas makana yg bestnya kat situ banyak pilihan pastu ada tempat mainan

    ReplyDelete
  3. meh sini aku nk crita kat hampa.http://gilamodified.blogspot.com/2012/05/banyak-benda-yg-aku-nak-kongsi.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails