Tuesday, May 29

Blog Pilihan Apa Kata Wanita

Blog i bakal disiarkan dalam Apa Kata Wanita di TV1 segmen Blog Pilihan. Rasanya ada juga blogger yang dah berpeluang masuk segmen ni kan...... 

Kat sini i nak share to all of you blog Zamzarina Zambri. You alls boleh click di SINI. Banyak juga cerita yang dikongsi beliau.......dan boleh juga melayari FB Apa Kata Wanita di SINI.

Menurut Person In Charge, blog i akan keluar segmen Blog Pilihan Apa Kata Wanita pada 3 jun jam 3ptg di TV1. Wahhhhh :-)

6 comments:

  1. artis u.. artis artis.. insyaAllah tak de ape2 i melekat kat tv pukul 3 ok

    ReplyDelete
  2. aisey...time tu on da way balik dr kg ke kl...
    kene tggu ulangan ari jumaat la..

    ReplyDelete
  3. @Em's FamilyDh ramai blog kawan2 kuar kat akw xsaba nk tgk

    ReplyDelete
  4. tahniah..kalo tk ke mana2 kita tgk nanti...kita punye blog aritu penerbitnye inform tk sure lg bila akan disiarkan so tgu je la

    ReplyDelete
  5. blog ciktom pn prnh msk bln 7 tp xsmpt tgk pn..hee..tahniah!

    3 Blog Pilihan Terbaik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails