Wednesday, May 23

Takde lagi dating di waktu pagi

Normally, hubby akan ikut me hantar dania ke sekolah setiap pagi sebab nak breakfast bersama. This is the only time masa me and hubby berdua-duaan. Hehehe....macam bercinta la pulak. Masa ni masuk kerja pukul 11am sebab support SAP untuk project UK. Ada few of my friends tanya hubby tak keje ke? Sebab masuk keje tak sama dengan orang. Tempat kerja pulak tu area dekat giler ngan umah i. Pastu budaya kerja boleh pakai pepe pun. T-Shirt dan jeans pun boleh.

Now, since hubby dah masuk ke tempat baru starting 2 Mei 2012, pastu masuk kerja kol 9am nun jauh ke KL, takde lagi la istilah santai2. Hmmmm miss jugak masa makan pagi bersama. Bila i makan sorang, ada yang tegur mana abang?...alehaiii kak dia masuk kerja awal. Tak dapat teman saya lagi. Baju pulak kena jadi mat smart. Kemeja dan slack. Memang le ada kenaikan tangga gaji tapi.....bertambah la responsibility sebagai seorang team leader dalam project tu. Pepehal, Pet***** dah bagitau mereka dah laburkan banyak untuk project ni dan project ni kena disiapkan bulan 1 tahun depan.....so now takde la istilah happy happy yer encik hubby....hehehe.....hmmmm i jugak yang makan sengsorang...alehaiiii....

Tag company lama yang kena surrender......boleh bagi gambar zaman tuk kaduk dolu dolu.....

6 comments:

  1. hehehe, siannya diaa.. :) tak boleh breakfast sama2 dinner sama2 lah :) hee

    ReplyDelete
  2. me lg ler, tak pernah dpt dating time weekday sbb mr hubby memang kena punch card sblm 8 am..weekend jer kalau nak dating tp bkn berdua lah..ada lah kdg2 mr hubby amik cuti time weekday so time tu boleh dating berdua and boleh tgk movie berdua hehhe

    ReplyDelete
  3. saya kalau hubby kena pakai kereta pegi ofiz lain,kdg2 boleh la bfast dengan dia, kalau tak,hurmmm..

    ReplyDelete
  4. kena berkorban kan ..sabar yer

    ReplyDelete
  5. rezeki di bulan may... me rindu masa tak keje dulu.. makan same2 dengan hubby lepas hantar emir

    ReplyDelete
  6. insya allah rezeki dating kat oversea lagi sbb income dah naik hehe..amin

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails