Nuff

Zoom Zoom





My sis ada bagitau i yang gambar i masuk Majalah Zoom Zoom ni. Ada juga sesi kecoh sikit kat office dier sebab kakak sis i tu masuk majalah Mazda ni (I ler tu...hehehe). Dan biasanya lepas kita dah jual kereta ni mesti ada yang nak beli kan..... Kebetulan kawan my sis tu pakai Mazda 2, dia nak upgrade jadi Mazda 3. Nampaknya bukan rezeki nak beli kereta i. Kalau jual direct memang boleh dapat harga yang kita nak, tapi i jual kat used car.....takpelah....rezeki i setakat itu sahaja.....i bersyukur....alhamdulilah.

BTW, Majalah ni boleh didapati kat showroom Mazda sahaja.

Comments

Post a Comment

Translate

Popular Posts