Tuesday, January 12

Bertemu selebriti di sekolah, apa reaksi anda?

Minggu pertama persekolahan sangat la busy ye tak. Jalan tak la busy tapi alehaiiii bila tiba kat sekolah, meriah mak pak tunggu dalam sekolah. Ok, ni kisah ada satu hari tu tak silap saya hari Selasa minggu pertama persekolahan. Sedang la saya tunggu suami saya depan pintu utama Sekolah Rendah Agama Dania, ...Along ni lalu dengan kereta depan saya sebab nak pick up anak kat Sekolah Rendah Agama. Saya suruh pose. Hehe. Baru le saya tanya nama. Baru saya tahu namanya Along. Beliau seorang pelakon. Kenal tak?. 


Esoknya pula masa saya tunggu Dania balik dari Sekolah Kebangsaan, terserempak pula dengan Khai AF. Lerrr satu sekolah dengan Dania jugak. Anak Khai tahun 1. Ok...seperti biasa saya keluarkan phone lalu click click. Hehe. Kawan Dania kata ada pelawak masukkan anak dia sekolah kat sini. Main petik je pelawak ye. Hehe...Dania tak kenal Khai AF ni tapi bila ingatkan yang kami pernah jumpa masa ni http://www.eznakhalili.com/2014/08/jemputan-berbuka-dengan-picc-bersama.html


Tak sangka pulak anak Khai yang Dania bergambar sama tu yang sama sekolah dengan Dania 

1 comment:

Related Posts with Thumbnails