Friday, March 8

Winner Nivea pure & natural cover photo contest

Inilah kemenangan pertama me tahun ni. Ok la juga sebab mengubat kekecewaan tak mengena apa apa...Hehehe :-). Contest ni Nivea pure & natural cover photo contest. Me menang minggu yang terakhir. Kena decorate gambar kita tu dengan gambar yang tersedia kat page Nivea di fb. Ni la hasilnya cover photo me :-) Memang 100% pilihan juri ni.


Ni lar gambar yang bertuah tu. Dania yang snapkan. :-) Di tepi pantai New South Wales :-) Cuaca sangat panas masa ni. Oppsi Oppsi hubby layankan je me nak gaya ni....hehehe....me jarang ambik gambar berdua ngan hubby.


So dapat la me barangan Nivea bernilai RM100 :-) Syok kalau dapat stok deodorant Nivea sebab me memang pakai brand ni sebab bau lembut sangat. Dah lama dah me guna brand ni. Kebetulan masa announcement kemenangan ni, me baru ajer beli Deodorant Nivea Dry Comfort.

*****Tahniah kepada Suzi Fadhilah sebab menang bersama :-) sekali harung dengan Julia bff Aimi :-)

6 comments:

Related Posts with Thumbnails