Wednesday, March 27

Ke Cardiff University........

My sis dapat tawaran sambung belajar kat Cardiff University. My sis ni Pegawai Tadbir Diplomatik. Jadinya kerajaan Malaysia taja ler. Dulu me pun ada ambik exam PTD kat UIA Gombak tapi fail. Hehehehe. Sorang je yang jadi PTD ikut arwah papa. Sebab tu la papa bangga ada anak yang ngikut dia. Tambahan ramai kata muka my sis ala ala arwah papa.

Photo taken from here

 Baru-baru ni adik bawah me datang rumah so kemain semangat nak melawat adik i beramai-ramai ke Cardiff tahun depan Insyaallah. Baru-baru ni pun my sis ni pergi Vietnam siap bawak bibik sekali. Amboiiiii seronok bibik dapat gi oversea. Ni kalau nak pergi Cardiff ni kemungkinan besar nak bawa bibik sekali ke sana. Mana taknya si kecik Zharfan asyik melekat dengan bibik ni ajer......

Oh yer....my sis ni bakal ke Cardiff bulan 9 tahun ni. Pergi dengan Sofiah, Adlina dan Musyafi dengan ibu mertua. Adik ipar me ikut sekali tahun depan sebab now tengah sambung belajar. Ada rezeki next year me pergi Cardiff dengan adik me dan keluarganya. :-)  



14 comments:

  1. alhamdulillah rezeki dapat belajar sana

    ReplyDelete
  2. beshnya!! cardiff univ ni one my list utk apply phd tp end up me pilih notts :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Zharfan : Suzz, kalau ambik Law Notts memang good choice. My sis ambik Human Resources Management jadi Cardiff the best choice. Antara Business Faculty yang terbaik di UK.

      Delete
  3. adik u nama erma kan (lupa laks).. i jumpa dia masa BTN last week. mmg dh expect adik u, tapi malu plk nak tanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul nama Erma ;-) Memang baru balik BTN pun...hehehe....lar nape tak tanya?...:-)

      Delete
    2. nnt kirim salam kat dia ye.. kata penghulunita kirim salam.. heheheh..
      kita mmg adore u dlm dunia contest ni..lagi satu, nama bapa u sama ngan nama abg i.. hehehe.. salam kenal..

      Delete
  4. sy pun penah pi PTD exam tu tapi failed. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita yek?...tapi memang ramai yang ambik exam ni ;-) lepas exam kena pergi camp apa tah kena public speaking bagai then kena pergi kursus sampai 6 bulan......huiiiii memang jenuh....

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails