Tuesday, March 5

Kedai cenderamata orang Malaysia di Gold Coast

I masuk kedai ni secara tak sengaja. Masa masuk sedang syok i tengok fridge magnet (fm), datang uncle ni. Pilih pilih i bagi harga murah. Hehehe....Oh uncle orang Malaysia ye. Ok jugak harga yang ditawarkan compare dengan kalau beli 1 ajer. Memang berbaloi kalau nak borong souvenir. Me beli pon berpada-pada ajer. Kan me kata trip me banyak dihabiskan dengan sight seeing dari shopping ni.


Lepas tu sibuk la menunjuk gambar-gambar yang diletakkan di dinding.Ada juga business card dari bapa mertua Azhar Sulaiman iaitu Pahamin Rajab dan ada kat situ business card pilot :-) MAS.


Dato' Muhyiddin Yassin pun ada.


Tun Dr. Mahathir dan Tun Dr. Siti Hasmah pun pernah datang sini.


Begitu juga Dato' Hj Daud Bin Che Ngah.



Tapi.....DS Najib Tun Razak belum pernah sampai lagi kat sini.



2 comments:

Related Posts with Thumbnails