Wednesday, March 6

Putu Piring


Putu piring....putu piring......susah juga nak cari putu piring ni. Me terjumpa putu piring kat Taman Batu di Batu Caves. Beli sekali 10 keping. RM 2 untuk 5 keping. Me memang suka putu piring. My Dania pun lately ni suka pulak putu piring. Berkeping keping boleh makan tu. Semalam hampa sebab putu piring tak bukak pulak kat Pasar Malam yang selalu me pergi. It's ok ye Dania sebab dapat merasa putu piring weekend baru ni....

4 comments:

  1. memang ada jual benda ni kat area sri gombak

    ReplyDelete
  2. saya suka...putu buluh pun suka... :)

    ReplyDelete
  3. Susah nak cari putu piring yang sedap area KL ni kan?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails