Monday, March 4

Perasmian Paintball oleh Adun

Perasmian Paintball diadakan berdekatan dengan rumah me. Majlis dirasmikan oleh Dato Satim Diman adun kawasan me ni. Ada 2 kanopi dan kerusi yang ditaja oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat. JKM selaku petugas khas untuk program ini yang dianjurkan oleh surau rumah me dan owner Paintball.


Untuk info Paintball ni di http://www.samccp.com/?p=1


Ada juga aktiviti sukaneka untuk kanak-kanak. Hamper ini juga tajaan Jabatan Kebajikan Masyarakat.


Goodies bag juga tajaan Jabatan Kebajikan Masyarakat.


Ada juga taman arnab. Me rasa arnab stress hari ni sebab budak2 ni main kat dalam kurungan arnab ni.


Ada game basikal lambat.


Pertandingan mewarna


Ni lar pemain kebangsaan Paintball kat Malaysia ni yang juga tuan punya Paintball ni. Nama dier Sam.


Polis IPD Serdang pun try Paintball. Polis kalau pegang senapang memang ada gaya kan....


YB Dato' Satim Diman.


Ni lar first time me tengok peluru paintball ni.


Dania dapat saguhati untuk pertandingan mewarna.


Dania antara 2 pemenang musical chair. Kemain suka yek...


Ni ler gaya seorang juara Musical Chair...:-)


Medal dan hamper pemenang paintball ditaja oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat.


Kawasan paintball ni unik kerana kawasan ni berbukit dan ala ala dalam hutan. Ni kawasan asal ni.


Anakanda yang syok ke sini sebab boleh main-main dengan rabbit. Kejap dukung kejap lepas kejap dukung.....kesian rabbit kat sini stress. Hik hik hik.


Juara pasukan paintball ialah dari Jabatan Kebajikan Masyarakat. Paint ball Nurul Iman Warriors dapat No.5 Not bad la kan sebab hubby pun pertama kali mencuba paintball ni. Hah kena tembak kat bon bon lagi...hehehe ;-) Hadiah dari tempat 1-8. Pasukan Polis Diraja pun boleh tumpas. Pasukan pemain dari Astro pun tak dapat tempat 1-3. Heheh :-)

Jom Paintball.

4 comments:

  1. Replies
    1. orang kata kalau main paintball ni leh lebam terkena peluru paintball tu so kena pakai baju tebal.....me cam seram pulak nak main...

      Delete
  2. me teringin gak sbb tak pernah try..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails