Thursday, September 24

Preparation for Rumah Terbuka Aidilfitri BOH TV3

Hari ni i cuma duduk rumah hantar email / map kepada few of my friend and coordinate dengan Media Prima tentang location Rumah Terbuka. dorang tak kisah kat mana rumah terbuka dijalankan sebab maybe reason i logic. Rumah apartment kena buat dekat dewan apartment tapi fully booked. Dia mintak buat awal dalam pukul 1pm tapi i dah arrange dengan semua termasuk catering, khemah, invitation, photographer kata pukul 2pm.... :) so, rumah terbuka i start pukul 2pm..... :) malam, i pegi Giant beli goodie-BOH tea. 1 per family.....:) dania tukang masuk dalam troli. dia tanya banyaknyer ummi nanti habis. dania takut habis kat rack nanti orang lain tak boleh beli....alahai.....comel la pulak. Dada i dup dap dup dap......berdebar sangat2....minta semuanya berjalan lancar. tuan punya rumah, my friend and hubby nyer memang peramah. dah boleh cover i yang tak berapa peramah ni. Hubby i ehmmmm setakat senyum je le. pendiam sket....:)

1 comment:

  1. Isy..isy na, mana nak lawan peramah saye ngan peramah awak..hehehe..tapi bery confirm lagi kecoh dr pak lah..anyway, thanxlah sebut nama kami dlm ur blog, very honored. 1st time berkesempatan buka..best baca. Very inspired nak buat blog sendiri tapi kurang kreatif dan not very IT savvy!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails