Thursday, September 17

Contest Contest Contest

Ehmmmm macamana nak explain ni......?....i dapat call dari TV3 kata i'm one of the shortlisted untuk Peraduan Rumah Terbuka Aidilfitri bersama BOH. What???.......masa intro tu, boleh saya bercakap dengan Pn. Ezna?, saya Azmi call dari Media Prima.Pn ada hantar email.......?.....tak sempat dia cakap lebih2, i dah kata ada....ada....BOH.....BOH.....(hihihihi nampak sangat ke 'over' an diriku ini......yang paling menggerunkan dia terus set the date. Next week 27 September......lagi lah i terkejut. Mana nak cari caterer, mana nak ni mana nak tu..... :)


Okay, tu satu hal tapi bila TV3 akan buat coverage rumah terbuka nanti buat hati bertambah risau. Dalam peraduan ni ada cakap, Maria Tunku Sabri dan Aidid Marcelo akan datang memeriahkan suasana rumah terbuka dan akan menjadi pengadil memilih rumah yang paling meriah. Wakakakaka........banyak nak kena buat dan rumah terbuka ni lain dari yang lain sebab banyak contest.....huhuhhuhuu sape lah suruh i promise macam-macam......help me.......okay...so far caterer nyer i manage to get my friend's sister, kak mas dan cup cake pun dari kawan i jugak, Wan Nor Azlina....untuk Pertandingan Menghias Cup Cake Raya untuk kanak-kanak.hihihii...tu lah kalau ikutkan i, rumah terbuka i simple je....dah makan-makan balik.....sebab nak masuk Contest ni yang buat lain sikit lagipun masa i hantar email tak lebih 100 patah perkataan, they all nak yang lain daripada yang lain. Nak masuk TV tu kena wat interesting tu....

Saya mahu BOH, Aidid Marcelo dan Maria Tunku Sabri berkunjung ke rumah terbuka Hari Raya saya kerana…

Nota
-Jelaskan bagaimana perayaan rumah terbuka anda berbeza daripada yang lain dan bagaimana
ia memupuk jalinan kemesraan sesama insan.
- Serlahkan daya kreativiti anda untuk menarik perhatian kami dengan idea anda.


Okay tinggalkan cerita pasal contest kat atas nih......petang masa i hantar dania kat kelas E.nopi maths nyer, i call hubby....pastu dia kata tak habis2 dengan contest. Rupanya hubby pulak dapat call dari Danone Dumex Dugro kata hubby is one of the conso prize winner dalam contest Dumex Dugro Peraduan Impian Ceria Si Manjaku.....tapi with 1 condition. They all akan check dulu i.c hubby yang difaks kan kepada they all samada hubby ada related dengan advertising company atau Dumex. I rasa tu insyaallah akan clear sebab hubby tak related pun ngan mana2 parties yg disebutkan.......

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails