Friday, September 4

Anasfadilah Raya Giveaway

dah buat persiapan raya?

nak kerongsang raya tak?



kalau nak meh join giveaway saya yang tak seberapa nye ni

senang je nak join

1. Be a fan of Chomel in Facebook (anda perlu ada facebook account ye,sapa yang masih ada friendster tu bertukar kepada facebook,korang boleh bertani dan mencuri tanaman jiran korang..hahah)

Chomel on Facebook

OK!....Dah jadi fan pun....FB Ezna Ahmad Khalili
2. leave me a comment stating that u already a fan in Chomel facebook page (give me ur facebook name,so i know u have already be a Chomel fan)
OK!
3. For those who already a fan to Chomel, kindly leave a comment here with ur facebook name
OK!
4.winners will be selected via lucky draw,ada 3 kerongsang,maka nya 3 orang la yang menang :)
Mintak-mintak ada rezeki i
5. for those yang nak Ugg boots for free (they do shipped to Malaysia u know) boleh klik banner di bawah

ugg boots




tarikh tutup penyertaan ialah pada 11/9/2009 jam 5.00 pm

meh la join,manatau kot dapat kerongsang free untuk raya ni :)

p/s:: ehh..lalu lalang je ke?...meh la join..benda free tuu,tak mau ke..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails