Friday, September 11

Cute Sleeping Baby Contest

Umur Dania Yasmine masa ni : 5 Bulan

Dania masa ni letih sangat tapi tak sangka pula spontan jari tunjuk simbol bagus (bukan ummi saje2 buatkan tau....). Macam ala-ala tengah fikir sesuatu pun ada. Rambut Dania pulak baru nak panjang sebab baru dibotakkan kat Barber di Kelana Jaya (cian macam ala2 apa eh?.....). Masa ni kat rumah abang ipar kat Kedah. Bila tengok Dania lena sangat ummi pun buat projek letak bunga raya putih yang dipetik kat taman abang ipar (thank you....) Kena pulak dengan warna putih baju Dania.....sedondon gitewww!!...

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang
& 5 penerima saguhati istimewa


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..OK!
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add my link nie di bloglist anda OK!
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...OK!
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan
Umur Dania masa ni 5 Bulan

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU

Name : Dania Yasmine Binti Hasbullah
DOB : 7 November 2004

POB : Kelana Jaya Medical Center

Nama Ibu : Ezna Binti Ahmad Khalili


6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali OK!
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
1st i suka lah lagu kat blog ni citer Nur Kasih giteww.....(my little princess siap tanya ummi kenapa asyik Nur....Kasih....(sambil nyanyi2) ? hihihi.....tak dapek ummi nak menolong eh.....
2nd suka sangat dengan blog u punya warna. Pastel giteww....
3rd Rasa cute sangat u add Mommy's friend. Nampak sumer nama Mommy2. wah ramainyer....your friend...
4th Suka baca blog u lah of course. Dah add jadi your follower pun sebab dengan baca blog org lain dapat share cerita/pendapat/pengalaman yang menarik....terutamanya setelah menjadi seorang ibu....
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..OK!





1 comment:

  1. salam terjahh...tq dear for joining..huhuh..aik asal ader ibu jari kat bibir tuh..heheh nak masuk mulut tak jadik erkkk..heheheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails