Thursday, September 24

Al Fatihah to a friend of mine, Marlina Mohamed Zain

Semalam semasa i sibuk2 kemas barang masuk dalam boot kereta (kami nak bertolak balik KL dari kedah), i dapat 1 berita yang menyedihkan. Kembalinya my friend, Marlina ke rahmatullah. sudden death. She's an English lecturer CELPAD dekat IIUM. i punyalah terkejut. my friend kata dia tiba2 jatuh kat The Curve masa tengah lepak dengan sepupu. Bila bawak kat Dr. my friend tu dah meninggal. i tengok phone i, 4 missed call. my school friend nak sampaikan berita sedih ni kat i. terasa kehilangan sangat-sangat.....actually me and her ada cerita di sebaliknya. i amat terkilan kerana i tak sempat nak berbaik dengan arwah. bukan i tak cuba.... :(.....terkilannya.........semoga dia ditempatkan di kalangan orang yang beriman. amin....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails