Friday, April 15

Like my IMAS Travel entry

Please click link di bawah ni ye kawan-kawan. I masuk contest MAS ni. 30% based on votes, 70% based on judges decision. Phew 30% je dari LIKES ni....

Like button ada di bawah entry i ini....Cuma click LIKE

(WARGANEGARA MALAYSIA SAHAJA)



Insyaallah ada hadiah untuk Pengundi bertuah.


Hadiahnya ialah ........

Pemenang bertuah akan memenangi

Tudung Fareeda @ Tudung Pearl Haya @ Wang tunai RM50.

(Sila Pilih 1 yer)


__________________________

Jikalau I terpilih pemenang 1-2-3,
(Jikalau tidak, hadiah di atas akan menjadi hadiah pengundi bertuah)

Automatik Hadiah Utama berupa

Pakej Penginapan 3H 2M untuk 2 orang di hotel di Malaysia dalam senarai

http://www.legendworldwide.com.my/2010/

(terms and condition apply)

JOM JOM JOM JOM JOM

LIKE LIKE !!!http://www.emocutez.com

Sila tinggalkan comment anda di bawah ini dan senarai nama pengundi anda....

25 comments:

  1. dh vote..nk jugak adiah..hehehe..good luck ezna

    ReplyDelete
  2. me dh vote :) selamat meraih undi heheh

    ReplyDelete
  3. bestnya hadiah2..maveles gituuww..
    ada rezeki, insya Allah..
    gud luck

    ReplyDelete
  4. i dah vote. good luck sayangg. :)

    ReplyDelete
  5. fb- i-syah zack

    wif best of luck....:)

    ReplyDelete
  6. ok done..td tgk dh 183..tul ke tu??

    ReplyDelete
  7. akak, klau saya menang hadiah bertuah saya nak calon suami boleh hehe -ruha

    ReplyDelete
  8. makk aiiiiiiiiiiiiii hadiah bukan main lagi!! pergh..!! okeh i'm in.. :D

    ReplyDelete
  9. ezay dah vote awal2...hehe mntak2 kak ezna dapat..gudluck

    ReplyDelete
  10. ok ena kita dah vote guna FB
    LI Na
    Ahmad Puma
    Nor liyana Nabila
    Ahmad Danish Hakimy
    Taska Nurul Fatihah

    hihihi...manyak tuuuu... :)

    ReplyDelete
  11. already VOTE!! gudluck dear!!!!

    ReplyDelete
  12. paling awal vote utk akak. ain gunakan id kat bawah ni...

    1. noraini khani
    2. iskandar mhs
    3. sarah chumel
    4. mohammad danish
    5. hawa humaira
    6. nor suriana khani
    7. nor suriati khani
    8. fawwaz amir
    9. fida rida
    10. aman shah

    nanti kalau kebetulan kawan bukak fb dia, ain mintak tolong dorang klik like link MAS akak ya.

    all the best n gud luck sis. tq.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails