Thursday, April 21

Apa yang best masa birthday?.......birthday cake

Dania in action. Kasut bertukar sebab dania terus pakai kasut baru...gambar 1 dan 2...

Shafiq baju belang merah putih bersedia nak tiup lilin

Dua cake tu....

Main2 belon dulu....

Seronok budak budak ni ye...

I dapat jemputan sekali lagi dari Gusrina untuk meraikan harijadi Shafiq yang ke 7 tahun. Dania lambat lagi...bulan 11 ni...jadinyer kami semua ke KFC Subang Parade. Dah la sebelum tu i makan kat KFC sini dan i dapat ayam busuk boleh?....ada yang pernah terkena kat mana2 KFC??

Dania as usual akan join main2 ngan kawan2 sebaya. I pulak berborak gossip2 dengan Wan Norazmah dan Gusrina hal dunia...he he he....

Paling i suka pergi birthday party ni, dapat rasa kek. I suka jer rasa kek yang bericing tu. Provided that icing cake tu tak manis sangat. Err you alls suka makan cake tak?....Alahai teringat ingat blueberry muffin Amira la...he he he.

Lepas tu berjalan jalan lagi kat Subang Parade dan makan malam di McD. Nak balik, nak balik..ambik...malam baru sampai rumah. Survey sana survey sini....

6 comments:

  1. ayam busuk..tk pernh terkena lg...br je mkn kfc smlm..yum2....bdk2 mmg suka kalo p busday party

    ReplyDelete
  2. saya pernah kena puan ezna cam rasa ayam mati kena langgar.....best kan besday bash!!!

    ReplyDelete
  3. wah..meriah tu....emm... tak pernah jugak lagi kena ayam busuk.....

    ReplyDelete
  4. Yepp..pernah terkena ayam busuk kat KFC. Tapi dh lupa restoran KFC mana...

    ReplyDelete
  5. nak makan blueberry cake i, meh datang rumah i :) anyway, ayam busuk kat KFC, biar betul?? tak pernah dengar cerite pulak.. buat laa complaint..

    ReplyDelete
  6. besday zharfan pun buat kat kfc gak ni...mesti dtg tau ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails