Tuesday, April 19

Disney On Ice 2011

L-R - Nureen, Aeen, Deena and Dania

Colourful sungguh

Scene yang colourful lagi...

Scene dalam cerita Lion King

Scene cerita Ariel. Ariel ni i tak sure, pakai macam ni pun lepas penapisan gak ke?...ehmm....

Scene ombak untuk babak Ariel di laut

Canggih sungguh ada kereta2 ni. I rasa control car versi besar

My Dania

Me and Dania ada pergi menonton Disney On Ice pada first show mereka pada 1 April, 8.30 malam. I ada menang 2 tiket berharga RM135 kategori 2 untuk menonton D.O.I ni sebab menang dalam facebook contest Voila. Hubby tak ikut sebab kata takut boring. I rasa this year punyer D.O.I i rasa boring gak. Siap ngantuk2 dalam stadium lagi. My Dania as usual memang suka tengok D.O.I. Enjoy je dari awal sampai akhir. I ada terjumpa my friend dekat situ.


5 comments:

  1. this year i ngan farissa pun tak berkesempatan nk tgk DOI... insyallah next year we will not missed.. :)

    ReplyDelete
  2. bdk2 suka la...kalo parent ngantuk la..ehhee

    ReplyDelete
  3. boring-boring pun tapiiiiiiiiii tiket free !! tapi betul lah, Ariel boleh lepas pulak kat malaysia ni kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails