Friday, April 22

Langkah kanan

owner sedang pandang kamera...

Depan restoran sari ratu...parking depan kedai macam ala2 VIP tuh...

Buffet Gratis

Actually cerita ni i peram lama gak. Ha ha ha. Penyakit M datang nih....i ada nampak Restoran Sari Ratu baru buka kat Puchong Jaya jadinyer kami pun terus ke Restoran ni. Ingat nak lunch. Masa we alls tiba sini, kereta we alls parking betul2 depan restoran. Owner tu tengok2 kat we alls lepas tu masa kami semua duduk, ingat kot nak order la tiba2 datang owner tu kata hari ni tak ada order. They all buat pembukaan hari ni. Jadinya makan adalah gratis. Aduhhhh pakkk gratis itu apa?....Gratis itu percuma ya...Meaning to say, makanan adalah FREE. Haa??? terus la tak tau nak buat apa. Agak2 memang segan nak makan pun sebab kami tak diundang pun. Tapi disebabkan owner sendiri yang menjemput menjamu selera kami pun terus ambik makanan yang dihidang secara buffet. Selepas tu terjumpa pemain muzik kata kenapa datang lambat sebab sebelum tu ada tarian poco poco....err???

Dania boleh mintak nasi tambah?...Ha ha ha itu i serahkan pada ayah dia untuk ambik nasi tambah. Air kami semua order teh ais jer...Memang peramah owner Sari Ratu ni. Lepas selesai semuanya, hubby pun mengucapkan terima kasih dan bersalaman dengan owner Sari Ratu.

Ini dikatakan rezeki....Langkah kanan you alls...


11 comments:

  1. @AyuArjuna BiGoshh

    u terlebih belok tak kena la ayu...hihihihi :-)

    ReplyDelete
  2. wah rezeki..gratis tu dlm bahasa indonesia ek ??best dpt mkn percuma..mmg langkah kanan

    ReplyDelete
  3. @mama tisya

    ye..bhase indonesia. rupanyer gratis tu maknanya percuma....

    ReplyDelete
  4. Sgt2 langkah kanan. Murah rezeki akak ;)

    ReplyDelete
  5. @Hanim

    rezeki Hanim....:-) alhamdulilah...syukur

    ReplyDelete
  6. @mummymer

    gendang gendut tali kecapi ewahhhh....baru sambung

    kenyang perut senang hati...

    ReplyDelete
  7. sangat kanan mama amana arief......he he

    ReplyDelete
  8. besnya mkn FOC tu hehehhe rezeki sunnguh ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails