Thursday, April 28

Little Prince & Princess Pageant Sogo

Gambar yang dihantar

Print screen taken from facebook KL Sogo

Print screen taken from facebook KL Sogo

Dania ada masuk contest Little Prince & Princess Pageant Sogo. At first kena buat pembelian RM30 ke atas dan hantar borang yang siap diisi di customer service tingkat 7, Sogo. Kebetulan i ternampak contest ni dan secara kebetulan i beli barang lebih dari RM30. I terus submit borang. Pemilihan berdasarkan cabutan bertuah. I hantar 2 borang. Siap buat resit berasingan. Starz Studio in collaboration dengan Sogo akan cabut 50 nama. 25 kanak2 perempuan dan 25 kanak2 lelaki. Tak sangka Dania antara 25 kanak2 perempuan yang bertuah.Lepas tu dapat email pula kata ada mekanisme baru nak pilih pemenang diantaranya kena vote.

Oh.part tak best nih :-(. Ada jugak hari yang i tak online sebab busy dengan aktiviti dari pagi sampai malam. I relax2 jer sebab i tau kalau melibatkan bangsa lain ni they all out kan bab bab ni....i malas nak fikir dah....tup tup nama Dania jadi juara...alhamdulilah...Dapatlah voucher Sogo bernilai RM800...

Ni ada Program Rundown untuk Little Prince & Princess Pageant

10am Briefing & Rehearsal

12.30pm Break (Hair & Makeup for girls)

2pm Opening Address by MC

2.05pm Casual Wear Segment (Sponsored)

2.30pm Talent Segment

4.10pm Elegant Wear Segment (Sponsored)

4.40pm Finale

4.45pm Crowning of All Finalists

5pm The End


Interesting juga sebab Casual Wear Segment ditaja oleh Poney dan Dania je sorang yang bertudung. Menurut kata Carol Lee, penganjur contest ni dari Starz Studio, Sogo semua kanak2 nanti akan dipakaikan tiara masa segment akhir. Matlamat untuk mengurangkan 'stage fright' dan melatih kanak2 untuk berani berkomunikasi di atas pentas.




12 comments:

  1. Tahniah! Memang gempak betul kemenangan ni. Dania mmg comel sngt, pandai posing lagi, superb! :D

    ReplyDelete
  2. gratz akak!! wah2 memang dania comel la kan..hihi

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah!!!...besnyerrrr....dania tersangatlaa comei

    ReplyDelete
  4. smlm jenguk fb ada announce dania & 2 other child menang. yg lain kena compete lagikan? tahniah ezz.. comellah gambar ne..

    ReplyDelete
  5. @Wansteddy Tales

    alhamdulilah....wan pun pekurangnyer ...asik nama naik jer...huhuhu. walau apa pun, ni buat pencetus semangat unutk terus ber-contest...

    ReplyDelete
  6. @Ezay Hadry

    thanks izzil :-) thanks to izzil juga sbb vote....:-)

    ReplyDelete
  7. congrats dania cutie!! beshh tu RM800 voucher sogo :)

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan

    Hihihi....mama zharfan..jumpa jap lagi

    HAPPY BIRTHDAY 2 U !!

    ReplyDelete
  9. tahniah dania..naik stage lg la..

    ReplyDelete
  10. wohooo...moga dania mng dan suksess lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails