Saturday, April 23

Produk penjagaan muka.......cerewetkah i???

Set asas penjagaan muka

Free gift yang i dapat

Q & A untuk menentukan produk yang sesuai dengan kehendak kita

Banyak sungguh seleksi produk penjagaan muka di pasaran sampai kita pun tak sure mana nak pilih. Bagi i, i tak berapa cerewet tentang produk penjagaan muka ni dan kebetulan i dikurniakan kulit muka yang tidak sensitif. Semua produk i boleh cuba. Antara produk yang i pernah cuba ialah Oil of Ulan sebelum bertukar nama kepada Olay, Safi, Garnier, Shiseido (ni pun sebab dapat free masa survey)....Kadang2 brand sabun muka tak sama dengan pelembab.

Baru-baru ni masa kat Subang Parade, i pergi survey produk Clinique. Sebelum ni memang i tahu my cousin Aireen dan my friend Mek Su pakai produk ni. I tengok muka they all licin. Produk Clinique ni diuji oleh pakar dermatologi. I ambik set Derma White ni. Lepas tu agaknyer i terlebih ramah, Sales Assistant (SA) bagi i FREE gift. Mak nenek bagai semua ada. http://www.emocutez.com.. harga set ni boleh tahanlah jugak tapi nak kulit muka elok, kenalah invest ye tak....ehmm teringin juga nak pakai SKII miracle water....he he he. 1 botol mahal la pulak...http://www.emocutez.com

You alls pakai apa ?? Macamana result ??

7 comments:

  1. saya pakai safi rania gold aje.. heheh, so far takde masalah lgpn kdg rajin pakai, kdg idak.. ;p
    ye, betul kata awak, nk cantik mmg kena invest byk uu..

    ReplyDelete
  2. ai pakai...cam tak pakai apa2 jer hehe

    ReplyDelete
  3. stkat ni sy pakai garnier je..nnt mungkin nk tukar..

    Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    ReplyDelete
  4. saya mase dulu zaman remaja pakai safi biasa, aprikot nutri metics , pas tu biler dah kije tuko macam 2 , pas tu pakai garnier muka jerawat penuh kat pipi ngan dahi, pakai dalacin t pon susah nak ilang, pas tu tgk kakak ipar beli safi rania muka ok, saya pon pakai, alhamdullilah jerawat kurang best2-ruha

    ReplyDelete
  5. wow!mahal nie kan..tp,nak cantek..xpe..hehee

    ReplyDelete
  6. Mek.. the very good product of Clinique yg aku xleh tinggal since 8-10 years ago ialah.. tonernya.. sangat2 baik especially kalo pakai mekap/based.. sangat bersih muka bila pakai sbb bole tgk dot2 coklat kat kapas.. lagipun jimat.. satu botol besar for 400++ml= RM115 saja.. bole tahan sampai 9-10 bulan.. sangat worthy! (xde la licin, biasa2 jerk!).. selamat join ke dunia clinique..

    ReplyDelete
  7. muka me jenis tak bermasalah--me plak just pakai cleanser ajer--time dok UK< rajin pakai moisturizer sbb kulit kering kan :)
    hanim adik i pakai skII--memang cantik kulitnya heheh me plak jenis malas pakai :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails