Wednesday, April 6

Memperkenalkan Adam Musyafee

Sangat sweet gambar ni....

Merahnyer bibir Adam


I nak tangkap gambar kaki Adam...alahai comelnyer...

Dania, Ummi dan Adam Musyafee

Nama saya Adam Musyafee

Sayang dia....

Pada 1 April 2011, lahirlah Adam Musyafee ke dunia jam 9.43am di Damansara Specialist Hospital seberat 3.43 kg. Berat you alls buat adik i yang kecik itu.

Asal usul nama Musyafee ni agak unik sebab adik i ni tanya anaknya iaitu Sofiah nama yang nak diberikan pada adik baru ni. Sofiah nak nama adiknya Mushashi (sempena nama Ultraman....sape tau ultraman Mushashi???. Walau perempuan, minat Ultraman tuuuu...) lepas tu my sis beritahu adik ipar yang belajar kat Australia (sama uni dengan Hanim, adik Suzz). Kebetulan adik ipar tersilap dengar perkataan Mushashi jadi Musyafee. Rupanyer Musyafee ada makna yang baik....akhirnya nama Adam Musyafee dipilih untuk putera kecil ini.....

I ada post gambar Adam ni kat fb, hehehe....ramai yang ingatkan anak i. Bagus gak tu. Doa....doa...amin....


****Tahniah to Kak Jas, Kakak kepada Jona yang preggy dengan bukan 1, bukan 2, bukan 3 tapi 4 baby kat dalam perut. I jadi tukang sorak sebab terlalu happy untuk Kak Jas. Alhamdulilah. Anak sulung sebaya dengan Dania, 7 tahun. Bakal dapat 4 adik sekaligus je Eiman......tahniah...

****Takziah to Nana my friend kerana baru kehilangan baby yang dikandung. I rasa almost 7 months....

4 comments:

  1. Tahniah.. name glamer dah tu..

    and lets doakan both of us ade rezeki kelak, one of my blogging friend, alhamdulillah baru2 ni conceive for second child after 5 years.. so happy for her..

    ReplyDelete
  2. unik nama tu..
    moga2 lps ni ada rezeki u plak ezz :)

    ReplyDelete
  3. mmg unik nama tu..comel tul baby tu..uiks,4 sekali..seronoknya dgr,tapi nak menjaganye nanti kena byk sbr la..takziah utk yg kehilangan anak tu ye..

    ReplyDelete
  4. comeynya anak buah ezz.... tahniah ya :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails