Wednesday, August 5

My new Lenovo Ideapad S10-2 Netbook




Semalam, kami 3 beranak tak berapa sihat. Ayah tak sedap badan + sakit tekak, Dania selsema + batuk, ummi pening kepala + sakit tekak. Dania and ayah tak pergi sekolah and kerja. Pukul 11am, kami bertiga ke R&R Awan Besar makan dekat Rest Kelate A Hassan Ayam Kampung. Nyum Nyum....tak berapa sihat tapi berselera makan. Pastu ke kawasan Airport lama Subang. Ayah nak beli katrij baru game V-Smile Dania.Game ni mencabar jugak sebab ada Vocab, Maths dan macam2. Lepas tu ke Seksyen 14, PJ. Lepas ayah solat kat masjid bulat tu, singgah Digital Mall. Guess What?.....my hubby nak survey netbook untuk i le.....heeheheh.....ada netbook tu warna pink tapi keyboard warna putih. Ehmmm sekali tengok macam laptop mainan. And.....bulat-bulat kat depan netbook to obvious sangat. Warna purple. Akhirnya me and my hubby sepakat suka warna silver. Jadi akhirnya beli lah netbook yang comel ini. Sementara they all install software, we all pegi la ke KFC since Dania kata I'm hungry. Dah makan terus la we all hantar Dania ke Edudrama class dia kat Julia Gabriel, Bangsar. Mlm, i dah tak boleh bukak mata and my sweet hubby yang tak berapa sihat tu siap tunggu my new netbook ni fully charged dan siap simpankan dalam beg. Beg tu kan sebelum tu berhabuk tau.....my hubby cucikan dulu.....(Alahai.....Ena akan ingat apa yang abang buat. Dalam tak sihat tu sempat siapkan my netbook .....:) Thanks a lot Abang....

2 comments:

  1. bestnya dpt notebook tu!!!! so cute in silver kaler ;) i pun semlm hubby cuti--we all pergi buat passport kat imgresen sri rampai..tak sempat nak update dlm bog...sooo bz dgn thesis writing..dah overdua utk sunmit huhuhu

    ReplyDelete
  2. heheheheh.....baik pulak hubby nak bagi present....ni hadiah harijadi i tahun ni....alhamdulilah rezeki i. patut blog u tak ber update.....la tak cakap cuti, leh lunch sama...hehehehe...tak le just kidding....wah dah ada passport le....Leh gi dah UK..huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails