Sunday, August 23

Candid Giveaway Contest






SILA FOLLOW ARAHAN YANG DITETAPKAN DI BAWAH


1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls
OK!

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......
OK!

3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..

contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe
OK! Gambar kat atas nih....

Gambar kat atas ni diambil di Perth, Australia. Masa tu suami nak mengejar anak saya Dania yang kebetulan nak melarikan diri dari ditangkap ayahnya. Kebetulan Dania baru dapat 'kaki' jadi tak maulah nak berdukung. Orang dah panggil dah suruh naik bas. Kami ikut rombongan pelancong. Kalau lambat, alamatnya kena tinggal lah....kikikiki....Saya yang jadi photographer-nyer. Tiba-tiba terambil gambar yang ayah tak ready ni....

4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))
OK!

5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid
OK!

6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe
Surprise lagi best!!!!

kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie


7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian
OK!

8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...
OK!

2 comments:

  1. salam kenal ezna

    tks ye joining my giveaway..zieha dah tgk pic candid u,nnti check resultnya k
    cuma satu je tak ok..harap di upload nnti yek

    1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 -> NOT DONE(copy banner candid my giveaway contest kt n3 u nie)
    dan sidebar blog u olls ->DONE

    GOODLUCK:D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails