Thursday, August 6

Kidz Day Out Plaza Kelana Jaya 1/8/2009

Our family pegilah Kidz Day Out organised by Epitome Communications yang keluarkan Magazine Kidz tu. 1st impression??....mak aiii cramp nyer. Tak tau berapa family. Buat indoor and rasa macam suffocate je. Dania masuk colouring contest. Bayangkan kena berdiri masa colour. Kesian kan budak2 ni...Yang ada kerusi duduklah dorang kat kerusi, yang takde kena berdiri. Masa they all bagi 1 jam. Dania dapat lah sorang kawan namanya Fatin Nabila. Cutenyer dier. Mix blood gitu dengan Myanmar. Aktiviti yang Dania masuk lagi Pose Contest. Kali ni they all ambik gambar je. Dari pose tu they all nak tentukan sape menang best pose, best smile, cheeky looking. To name a few....Dania pun pose lah bila dipanggil dan the judge cam senyum2 je tengok Dania (menang ke?....) Last sekali sape yang enter treasure hunt, main lah. Time dah pukul 6.00pm. Dalam hati bila nak habis ni.....Lepas treasure hunt selesai, they all pun announce lah nama pemenang. Colouring Contest memang tak menang le (tapi Dania kata Dania menang sebab hantar gambar tu awal...hehehehe). Masa announce Pose Contest, Dania dapat No.2 Best Smile. Pergilah Dania ke depan. Ummi sibuk nak ambik gambar. Tau tak?...Dania siap cakap2 dengan kawan dia, Fatin tu cakap dia menang la tu. I tak dengar sebab jauh......Nampak macam Dania dan Fatin ni macam dah kenal lama. Maybe sebab masing2 takde adik lagi......

**Kalau tengok iklan kat Paper The Star iklan susu Isomil Plus IQ tu, kawan Dania yang bernama Fatin Nabila la tu....yg tengah pakai baju putih tengah tarik tali.....

2 comments:

Related Posts with Thumbnails