Friday, August 14

"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)




1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...
OK

2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond...
OK

3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang...
OK

4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)
OK

5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....OOoooopppsss...jangan salah sangka...

Gambar di atas

* bagi yg berstatus tunang or kekasih, u olls leh letak foto korang dgn anak sedara ker, adik ker, anak jiran umah sebelah kerr.... tak kisah laaa....(asalkan ada budak kecik)....;)
yg tak kawen lg pun leh join....best tak???

6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????

nama anda & pasangan....
Ezna Binti Ahmad Khalili & Hasbullah Bin Zakaria


nama baby & umur
Dania Yasmine & 3 Tahun semasa gambar ini diambil (sekarang berumur 5 tahun)

bila foto nie diambil & di mana....
Bulan 5 Tahun 2007 & De One Baby and Family Photo Studio

kenapa pilih foto nie erk.....
Saya pilih foto ni sebab saya rasa foto ni terlalu istimewa kerana pertama kali foto keluarga diambil di studio. Gambarnya pula ditangkap oleh jurugambar profesional yang juga mengambil gambar Yuen 3R dan bayinya (saya menonton rancangan Dutch Lady 123...heheheheh). Ini memberi saya inspirasi untuk mengambil gambar keluarga di studio ini. Paling istimewanya jatuh pada bulan hari lahir saya. Kebetulan warna baju yang saya pakai merah dan hitam sama pulak dengan 'costume' Lady Bug Dania. Gaya manja Dania amat menyentuh hati saya. Ummi dan si manja Dania semakin sayang.

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...
OK

8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang...

jika mendapat sambutan yg menggalakkan...hadiah & pemenang akan ditambah....

9) nak tahu hadiah2 nya???..akan di update kemudian....(hadiah terdiri drpd barangan wanita,barangan baby & aksesori kereta)

4 comments:

  1. nice pic! good luck yer ezz...byk lg blog contest...rajin2kan diri anda utk join yer ;)

    ReplyDelete
  2. ala mama zharfan & ariff, berpeluh i nak siapkan entry ni...alhamdulilah semua ok. Ni lah hasilnya cuma tak reti camner nak letak gambar kat no. 5.....alehnya kat atas je lah

    ReplyDelete
  3. Merah melambangkan berani.....tapi idok le merah je. Combine jugak dengan kaler hitam.....tak le obvious sangat....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails