Tuesday, December 24

Makan Time - Andak's Place Jungle Cafe, Janda Baik Pahang

Lepas berehat dalam bilik, tibalah masanya nak mengisi perut untuk makan malam. Keluar pun awal jugak la dalam kol 6 lebih petang. Andak's Place Jungle Cafe menjadi pilihan. 



Menu yang menjadi pilihan me ialah Nasi Goreng Ah Seng. Memang recommended. Nasi Goreng Cina sebenarnya tapi sebab nak bagi nama tu lagi glamour. Hehehe. 



Nasi goreng Ah Seng yang katanya menggunakan sayur yang fresh. Sedapnya. Rasa yang sedap ni me pernah rasa kat cafe Pangsapuri Seri Permata kat Shah Alam. Masa zaman me belajar dulu. Sama je rasanya. 


Ni nasi goreng kampung pilihan hubby me. Me makan keropok ajer. Ohhh telur goreng pun me mintak sikit. 


Dania ni memang suka makan nasi. Lauknya ala carte ayam panggang. Pun sedap. Ingatkan boleh tapau kat hotel. Rupanya habis licin ayam ni. Hihihi. Serious sedap jugak. Ada air asam untuk pencicah. 



Kalau you alls stay dekat Hotel Cherengin Hills. Simpang kat jalan keluar Hotel Cherengin tu belok ke kanan, kemudian ada simpang lagi belok ke kiri. Andak's Place ni terletak kat sebelah kiri. 

5 comments:

  1. yummmy...pernah singgah janda baik teambuilding this year kalau tak silap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. team building memang banyak diadakan di sini... :-)

      Delete
  2. tak pernah tau pon ada restoran tu...me pernah gak la stay kat cherengin hills tu...hmmmm...should go la after this...i love food...sbb tu perot sy beso...hehehehehe....

    ReplyDelete
  3. Hari tu plan nak gcameron sampai kesudah tak gi...hasben asik takde je....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails